Agnvik Samuelson

Agnvik Samuelson

Din Elektriker på Näset!

Har du problem med elen i ditt hushåll?
Har du köpt en elbil?
Planerar du på att renovera, bygga ut eller bygga nytt?

Vi på Agnvik Samuelson är elfirman du kan lita på.

Vi är två noggranna och engagerade serviceelektriker som tillsammans har hela 18 års erfarenhet av alla möjliga projekt som berör el i ditt hushåll.

Vi vill se möjligheter där andra ser motgångar och arbetar ständigt med tankesättet att allt är genomförbart, frågan är istället om vilka lösningar som finns och på vilken nivå arbetet ska utföras på. 

En dold installation är oftast den snabbaste lösningen ändå!

Agnvik Samuelson startades för att ge byggbranschen ett nytt och modernt intryck av kreativa och snygga lösningar! 

Vi är båda från Skanör/Falsterbo och har spenderat större delen av vår yrkestid på fina, unika villor och lägenheter här nere på Näset.

Du som bor i Skanör/Falsterbo eller Ljunghusen ska självklart inte betala för framkörningen, något som andra gör oavsett sträcka. Vi vill vara din lokala elfirma som är nära till hands och alltid är tillgänglig. Inte minst för hela Skåne med stort fokus i Näset, Vellinge, Malmö och Trelleborg mm.

Vår erfarenhet av elinstallationer och kommunikation till dig som kund är vår expertis. 

Allt för att göra det så enkelt och tryggt för dig som möjligt.

Vill du ha ett kostnadsfritt prisförslag eller en offert på ett projekt? Kontakta oss så hjälper vi er gärna!

Varmt välkommen till Agnvik Samuelson!
- Fredrik & Magnus

Allt inom EL

@AgnvikSamuelson

@AgnvikSamuelson

Priser

Vad kostar det att anlita en behörig elektriker?

Våra priser varierar beroende på typ av jobb och tid.

För en utkörning så kommer vi att debitera minst 1390kr efter ROT-avdrag. bla bla bla (Förklaring till varför? kostnader för bilar etc)

Visst gör vi det! För att detta skall kunna vara lönsamt för oss debiterar vi alltid minst 1390kr efter ROT-avdrag för en utkörning + 1h arbete. Även fast arbetet görs på under 1h. Detta är för att vi skall kunna ta dessa mindre jobb och fortfarande kunna göra det lönsamt. bla bla bla..

Svaret är tyvärr lite svårare och det är för att det beror helt på vad det är för slags installation som det handlar om. Det finns även för- och nackdelar med löpande och fast pris som man kanske inte alltid tänker på. Var gäller löpande arbete så brukar det bli billigast för dig som kund eftersom du endast behöver betala för dom exakta arbetade timmarna som och det exakta materialet som använts. Nackdelen är att det kan bli svårt för dig som kund att få grepp om hur mycket jobbet kostar och vad den slutliga summan landar på. Eftersom det är ett löpande jobb kan det alltså dra iväg i pris, särkilt när det kommer tillägg under arbetets gång. Vad gäller fast pris så blir det en trygghet för dig som kund som får ett prisförslag redan innan jobbet drar igång. Du får möjlighet att ställa frågor eller att komma med synpunkter på vad som kostar vad, hur vi har räknat och vilka moment som ingår. Eftersom det blir tydligare så kan du enkelt välja om du vill ta alla moment på en gång eller om du vill att vi gör en del av arbetet nu och avvaktar tills resten blir aktuellt. Nackdelen med fast pris är att det kan kosta lite mer. Det behöver inte göra det men när vi räknar fram ett fast pris behöver vi ta höjd för oförutsedda moment eller hinder som kan påverka arbetstid och material. Vi strävar självklarhet alltid efter att räkna fram ett så rimligt prisförslag som möjligt. Fördelen med ett fast pris kan å andra sidan vara att tar ett moment längre tid än planerat. Då kan du som kund vara lugn och trygg med att priset blir detsamma. Vid löpande kan annars arbetstiden dra iväg. Av erfarenhet så brukar fast pris vara att föredra. Båda parter är överens från början och det kommer inga överraskningar eller oväntade tillägg. 

Nej, det kostar inget att få en offert. Om du ber oss komma ut och kolla på ett jobb som vi sedan lämnar dig ett pris på och du sen beslutar att inte ta jobbet, kommer du givetvis inte bli debiterad för detta.

Vi tar en fast summa för att komma ut och ändra din huvudsäkring. Jobbet på plats går fort och görs oftast på under 10 minuter. Sen anmäler vi detta till nätägaren och sen ändrar dem den till begärt. Allt sker genom oss så ni behöver inte tänka på att uppdatera något. Detta kommer att ändras automatiskt till er nästa faktura.e